Hur kan vi ge våra BFA-barnen en bättre jul?

Kära BFA – vänner

I år blir det en alldeles speciell jul för oss alla runt om i världen. Den pågående pandemin har drabbat oss alla men särskilt svårt har det drabbat de allra fattigaste, våra fadderbarn och deras familjer och våra biståndsprojekt. Vi hoppas att ni, efter att ha läst detta brev, skall vilja glädja så många BFA-barn som möjligt denna jul.

Barnen Framför Allt (BFA) har som syfte att med sina bistånds- och fadderprojekt stödja barn, vilka på olika sätt befinner sig i en utsatt situation. BFA:s verksamhet genomsyras av demokratiska värderingar och mänskliga rättigheter med fokus på barn och kvinnor. Läs gärna mer om BFA på vår hemsida, www.bfa.se.

Bistånds- och Fadderverksamheten finansieras löpande av medlemsavgifter och fadderbidrag. Till detta kommer ekonomiskt stöd i form av gåvor, donationer, insamlingar mm.  En stor del av dessa pengar kommer in vid juletid.

Vi, och alla våra fadderbarn, tar tacksamt emot allt från mindre julgåvor till större donationer. Ni kan bidra till barnens bättre jul genom att skänka pengar till BFA:s bistånds- och fadderverksamhet.

Och DU! Julklappstips för den som redan ”har allt” – ett gåvokort i form av en get, som sänds till en ensamförsörjande kvinna i Indien eller östra Kongo, eller en trave skolhäften till barnen i FEPAM:s skola i östra Kongo! Vänd dig till adoption@bfa.se för att beställa gåvokorten.

Bidrag till bistånds- och fadderverksamheten kan sättas in på pg 900272-6.

Eller swisha dina gåva med valfritt belopp till: 1239002726

Kom ihåg att ange vart pengarna skall gå, om du/ni tänker på något särskilt/någon särskild.

Ett stort tack till alla er som stödjer BFA:s fadder- och biståndsarbete!

Många hälsningar och tillönskningar om en God Jul från hela BFA genom Bistånd/faddergruppen

 

Isabel Borrás tfn 0707 29 94 80                        borrasauli@gmail.com      

Erna Lagerfors tfn  0709 64 56 69                   erna.lagerfors@bfa.se

 

Senast uppdaterad 2020-11-27