Hur kan vi ge våra BFA-barnen en bättre jul?

Kära BFA – vänner

Även julen i år påverkas av den pågående pandemin. Den pågår fortfarande runt om i världen i olika vågor och styrka. Vi är ju alla drabbade på olika sätt men särskilt utsatta är de allra fattigaste, våra fadderbarn och deras familjer samt våra biståndsprojekt. Vi hoppas att ni skall vilja glädja så många BFA-barn som möjligt även denna jul.

Barnen Framför Allt (BFA) har som syfte att med sina bistånds- och fadderprojekt stödja barn, vilka på olika sätt befinner sig i en utsatt situation. BFA:s verksamhet genomsyras av demokratiska värderingar och mänskliga rättigheter med fokus på barn och kvinnor. 

Bistånds- och Fadderverksamheten finansieras löpande av medlemsavgifter och fadderbidrag. Till detta kommer ekonomiskt stöd i form av gåvor, donationer, insamlingar mm. En stor del av dessa pengar kommer in vid juletid.

Vi, och alla våra fadderbarn, tar tacksamt emot allt från mindre julgåvor till större donationer. Ni kan bidra till barnens bättre jul genom att skänka pengar till BFA:s bistånds- och fadderverksamhet.

Bidrag till vår bistånds-och fadderverksamheten kan sättas in på PG 900272–6 eller Swish 1239002726. Kom ihåg att ange vart pengarna skall gå, om du/ni tänker på något särskilt/någon särskild.

Och DU! Julklappstips för den som redan ”har allt” – ett gåvokort i form av en get, som sänds till en ensamförsörjande kvinna i Indien eller östra Kongo, eller en trave skolhäften till barnen i FEPAM:s skola i östra Kongo! Vänd dig till adoption@bfa.se för att beställa gåvokorten.

Ett stort tack till alla er som stödjer BFA:s bistånd- och fadderarbete!

Många hälsningar och tillönskningar om en God Jul från hela BFA genom Bistånd/faddergruppen

Isabel Borrás tfn 070-7299480 borrasauli@gmail.com

Erna Lagerfors tfn 070-9645669 erna.lagerfors@bfa.se

 

Senast uppdaterad 2021-11-24