Hur kan vi ge våra BFA-barnen en bättre jul?

Kära BFA – vänner

I år kan vi äntligen fira julen med nära och kära, släkt och vänner! Detta har vi längtat efter. Nu kan vi planera för fest! Covid-19 fortgår visserligen men tack vare vaccin är den numera ganska beskedlig. Men oron och kriserna i världen är inte över: Putins krig i Ukraina, våldsamma protester i Iran, energikris, livsmedelsbrist….

Våra fadderbarn och barnen inom våra olika projekt har det fortsatt tufft och behöver vårt stöd julen 2022 liksom alla tidigare jular. De rent av räknar med det och ser fram emot en liten julfest. Och vi vill inte göra dem besvikna! Sätt in din gåva på BFA:s 90-konto, pengarna går till föreningens bistånds- och fadderverksamhet.

Barnen Framför Allt (BFA) har som syfte att med sina bistånds- och fadderprojekt stödja barn, vilka på olika sätt befinner sig i en utsatt situation. BFA:s verksamhet genomsyras av demokratiska värderingar och mänskliga rättigheter med fokus på barn och kvinnor. Läs gärna mer om BFA på vår hemsida, www.bfa.se.

Bistånds- och Fadderverksamheten finansieras löpande av medlemsavgifter och fadderbidrag. Till detta kommer ekonomiskt stöd i form av gåvor, donationer, insamlingar mm. En stor del av dessa pengar kommer in vid juletid.

Vi, och alla våra fadderbarn, tar tacksamt emot allt från mindre julgåvor till större donationer. Ni kan bidra till barnens bättre jul genom att skänka pengar till BFA:s bistånds- och fadderverksamhet. 

Bidrag till vår bistånds-och fadderverksamheten kan sättas in på PG 900272–6 eller Swish 1239002726. Kom ihåg att ange vart pengarna skall gå, om du/ni tänker på något särskilt/någon särskild.

Och DU! Julklappstips för den som redan ”har allt” – ett gåvokort i form av en get, som sänds till en ensamförsörjande kvinna i Indien eller östra Kongo, eller en trave skolhäften till barnen i FEPAM:s skola i östra Kongo! Vänd dig till adoption@bfa.se  för att beställa gåvokorten.

Ett stort tack till alla er som stödjer BFA:s bistånd- och fadderarbete!

Många hälsningar och tillönskningar om en God Jul från hela BFA genom Bistånd/faddergruppen

Isabel Borrás tfn 070-7299480 borrasauli@gmail.com

Erna Lagerfors tfn 070-9645669 erna.lagerfors@bfa.se

 

Senast uppdaterad 2022-11-25