Hur kan vi ge våra BFA-barnen en bättre jul?

Kära BFA-vänner,

Våra fadderbarn och barnen inom våra olika projekt har det fortsatt tufft och behöver vårt stöd julen 2023 liksom tidigare jular. Ni kan bidra till att barnen får en bättre jul genom att skänka pengar till BFA:s bistånds- och fadderverksamhet. Vi, och alla våra fadderbarn, tar tacksamt emot allt från mindre julgåvor till större donationer.

Barnen Framför Allt (BFA) har som syfte att med sina bistånds- och fadderprojekt stödja barn som på olika sätt befinner sig i en utsatt situation. BFA:s verksamhet genomsyras av demokratiska värderingar och mänskliga rättigheter med fokus på barn och kvinnor. Läs gärna mer om BFA:s bistånd- och fadderarbete på vår hemsida, https://www.bfa.se/bistand-och-fadder/

Bistånds- och Fadderverksamheten finansieras löpande av medlemsavgifter och fadderbidrag. Till detta kommer ekonomiskt stöd i form av gåvor, donationer, insamlingar mm. En stor del av dessa pengar kommer in vid juletid.

Bidra till vår bistånds- och fadderverksamhet genom att betala in valfritt belopp till vårt 90-konto, PG 900272–6 eller via Swish 1239002726. Kom ihåg att ange vart pengarna skall gå om du/ni vill att pengarna ska gå till ett specifikt projekt.

Och DU! Julklappstips för den som redan ”har allt” – ett gåvokort i form av en get, som sänds till en ensamförsörjande kvinna i Indien eller östra Kongo, eller skolmaterial för ett helt år till barn i FEPAM:s skola i östra Kongo! Vänd dig till adoption@bfa.se för att beställa gåvokorten.

Ett stort tack till alla er som stödjer BFA:s bistånd- och fadderarbete!

Många hälsningar och tillönskningar om en God Jul från hela BFA genom Bistånd/faddergruppen

Isabel Borrás, tfn 070-72 99 480, borrasauli@gmail.com

Erna Lagerfors, tfn 070-96 45 669, erna.lagerfors@bfa.se

                                                           

 

Senast uppdaterad 2023-12-13