Presentation av föreläsarna och cirkus sommarträff 2019

Workshop med Anna Elmund

Anna leder er igenom en workshop om etniska och kulturella skillnader i adoptivfamiljer. Här får ni möjlighet att tillsammans med andra i samma situation diskutera och reflektera kring hur det kan vara.

Anna, är leg.psykolog och själv adopterad och kommer också att ge sin egen bild av hur det kan vara och ge tips och stöttning i hur man kan stärka familjebanden utan att förminska eller överbetona skillnaderna i etnicitet eller kultur. 

Läs mer om vem Anna är här.  

Maria (Mia) Barlöv

Mia är adopterad från Etiopen och kom till Sverige 1970.

Sång, musik, skrivande och teater har alltid varit en viktig del av hennes liv och ett sätt för henne att uttrycka sig genom musik, text och henne själv som verktyg.  

Mia har  bla  gått på Ö.Grevie dramalinje, Musikallinjen på folkuniversitetet och CalleFlygareTeaterskola, 

I hennes företag Brunabönan hade hon sångstund, allsång på Kulturen, sagoläsning/sagoberättande, Sagolådan där hon berättade sagor och barnen hjälpte till. 

Hon skrev en föreställning som hette Mias musiksaga och turnerade med den på olika bibliotek i landet. Mia har även jobbar som programledare på Bolibompa,SVT.

Hon är barnskötare och har jobbat som det under många år. Nu arbetar Mia som måltidsbiträde i skolmatsal. 2016 hade Mia premiär på hennes egenskrivna monolog Är du svensk?! En reflektion om mitt liv som adopterad. Den här monologen har hon spelat på ett flertal ställen ex. Lunds och Malmös stadsbibliotek, Kulturnatten i Lund, Vikingaskolan för pedagogerna. Nu är det dags för Tanumstrand. Monologen är ca 30 minuter och efter det inbjuds till frågestund och diskussion. Varmt välkomna!

Välkommen på cirkusakrobatik workshop

Drömmer du om att bli cirkusakrobat?

Välkommen att leka, skapa och prova på cirkus och akrobatik på BFA-s sommarträff, vi kommer att prova på några olika akrobatiska cirkusdiscipliner tillsammans.

Vi har först en workshop för alla som vill prova på akrobatik och cirkus.

För er som blir riktigt sugna och vill visa upp en liten föreställning för era föräldrar, så träffas vi 1 timme till och då koncentrerar vi oss på att träna ihop en liten föreställningen tillsammans.

Varmt välkomna!

Ledare är Manuel Bojén och Linda Hafstad.

Manuel Bojén har över 15 års erfarenhet som artist och cirkuspedagog och har bland annat utbildat sig på Cirkus Cirkör i Stockholm.

Linda Hafstad är gymnast och cirkusartist och har bland annat varit med i den kritikerrosade föreställningen Cirkusflickan som har spelats i Sundsvall.

Senast uppdaterad 2019-03-29