Ge ett gåvokort – bidra till varaktig förändring

Ge bort något meningsfullt och konkret, som en get som hjälper en familj med försörjning eller skolmaterial till barn. Var med oss i vårt arbete och bidra till varaktig förändring.

Ge en get för 400 kr

En get kan förändra livet för en familj i Indien eller Kongo. Förutom att det är en källa till näring får familjen bättre ekonomi genom att sälja killingarna. Ett extra tillskott i hushållskassan gör det möjligt att betala för sjukvård och låta barnen gå i skolan istället för att arbeta. Geten bidrar också till att jordbruket med gödsel som leder till större skördar. 

Köp skolmaterial i ett år för 200 kr 

Många utsatta familjer har inte råd att skicka sina barn till skolan. Att få gå i skolan är en grundläggande rättighet som i hög grad förvägras flickor, vilket i sin tur ökar risken att flickor tvingas in i barnäktenskap. Genom att köpa skolmaterial ger du ett barn möjligheten att få fortsätta studera och genom det få helt andra möjligheter i livet. För 200 kr kan 5 barn i Kongo Kinshasa få skolmaterial under ett år. Materialet inkluderar tex skrivböcker, pennor, suddgummi, linjal med mera. Med din hjälp får fler barn chansen till utbildning och att kunna förverkliga sina drömmar. 

Så fungerar köp av gåvokort

Du kan välja att betala gåvobeviset/kortet på två olika sätt, postgiro eller Swish.

  • Kom ihåg att märka din inbetalning med "Get-Kongo", "Get-Indien" eller "Skolmaterial" 
  • Mejla dina uppgifter till adoption@bfa.se
  • Gåvobeviset får du i ett mejl från oss. Du kan också få gåvokortet per post och handläggningstiden för det är ca 4 dagar.
  • Gåvobeviset/kortet skickas när betalningen har mottagits.

Betala in via vårt 90-konto: PG 900272-6 

 

Eller swisha till: 1239002726

obs: Kom ihåg att märka din inbetalning med "Get-Kongo", "Get-Indien" eller "Skolmaterial.

 

 

 

Senast uppdaterad 2019-12-09