Vill du vara med och ge BFA-barnen en bättre jul?

BFA - och alla våra fadderbarn och barn i olika biståndsprojekt – behöver ert engagemang och stöd. Ert fasta generösa stöd går primärt till utbildning och där behoven är störst samt viss matförsörjning. Frågan är nu, om ni, som har fadderbarn eller som stöttar barn i våra projekt skulle vilja ge ett litet extra bidrag för att förgylla julen för dessa barn? Ni som ännu inte deltar i vår bistånds-/fadderverksamhet är förstås också välkomna med bidrag. BFA och alla våra fadderbarn, tar tacksamt emot allt ifrån mindre julgåvor till större donationer. 

Ni kan bidra till barnens bättre jul genom att skänka pengar till BFA:s bistånds- och fadderverksamhet. Och DU! Julklappstips för den som redan ”har allt” – ett gåvokort i form av en get, som sänds till en ensamförsörjande kvinna i Indien eller östra Kongo, eller en trave skolhäften till barnen i FEPAM:s skola i östra Kongo! Vänd dig till adoption@bfa.se för att beställa gåvokorten. 

Vi inom BFA-bistånd/fadder är extra stolta över att vi kan berätta att vi vet hur pengarna används och att de insamlade medlen går oavkortat till dem som behöver vårt stöd. Kom ihåg att ange vart pengarna skall gå, om du/ni tänker på något särskilt/någon särskild. 

Ett stort tack till alla er som stödjer BFA:s fadder- och biståndsarbete! Många hälsningar från hela BFA genom bistånd/faddergruppen med önskan om en God Jul 

Margareta W, Erna, Isabel, Gunilla, Margareta B, Staffan och Kerstin 

Betala in valfritt belopp via vårt 90-konto: PG 900272-6 Eller swisha dina gåva med valfritt belopp till: 1239002726 

Senast uppdaterad 2018-12-05