Julinsamlingen 2019 - Hur kan vi ge våra BFA-barn en bättre jul?

Barnen Framför Allt (BFA) har som syfte att med sina bistånds- och fadderprojekt stödja barn, vilka på olika sätt befinner sig i en utsatt situation. BFA:s verksamhet genomsyras av demokratiska värderingar och mänskliga rättigheter med fokus på barn och kvinnor. 

Bistånds- och Fadderverksamheten finansieras löpande av medlemsavgifter och fadderbidrag. Till detta kommer ekonomiskt stöd i form av gåvor, donationer, insamlingar mm.  En stor del av dessa pengar kommer in vid juletid.

Vi, och alla våra fadderbarn, tar tacksamt emot allt från mindre julgåvor till större donationer. Ni kan bidra till barnens bättre jul genom att skänka pengar till BFA:s bistånds- och fadderverksamhet.

Och DU! Julklappstips för den som redan ”har allt” – ett gåvokort i form av en get, som sänds till en ensamförsörjande kvinna i Indien eller östra Kongo, eller en trave skolhäften till barnen i FEPAM:s skola i östra Kongo! Vänd dig till adoption@bfa.se för att beställa gåvokorten.

 Bidrag till bistånds- och fadderverksamheten kan sättas in på pg 900272-6.eller swisha dina gåva med valfritt belopp till: 1239002726

 Kom ihåg att ange vart pengarna skall gå, om du/ni tänker på något särskilt/någon särskild.

Ett stort tack till alla er som stödjer BFA:s fadder- och biståndsarbete!

Många hälsningar och tillönskningar om en God Jul från hela BFA genom Bistånd/faddergruppen

Gunilla Granström                                                gunilla.granstrom@bfa.se

Erna Lagerfors                                                       erna.lagerfors@bfa.se

Senast uppdaterad 2019-11-15